Συνεδρίου Ημερίδας Συμβουλίου Ομιλίας

Καλέστε Μας 6978863975

“…Απομαγνητοφώνηση για συνέδρια – ημερίδες – συμβούλια – ομιλίες”

απομαγνητοφωνησεις για συνεδριαΗ συνήθης πρακτική που ακολουθείται για την κατάρτιση των πεπραγμένων πρακτικών ενός συνεδρίου, ενός συμβουλίου, μιας ημερίδας, μιας ομιλίας είναι με τη βοήθεια μαγνητοφωνικής συσκευής, βίντεο ή με κάθε ηλεκτρονικό μέσο που προσφέρεται για τη διαδικασία αυτή. Τα ηχητικά μαγνητοσκοπημένα αυτά αρχεία αποστέλλονται σε εταιρείες ή σε επαγγελματίες δακτυλογράφους-ορθογράφους-πρακτικογράφους οι οποίες αναλαμβάνουν τη μεταφορά τους είτε σε ηλεκτρονική είτε σε έντυπη μορφή.
Σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ την απομαγνητοφώνηση δείγματος 5 λεπτών από το αρχείο που θέλετε να αναλάβουμε, για να αξιολογήσετε τη δουλειά μας και επιπλέον την ηλεκτρονική αποθήκευσή του σε cd τόσο σε μορφή doc (word) όσο και σε μορφή pdf. Τώρα είναι η δική σας στιγμή να το ανακαλύψετε…στείλτε μας το δείγμα του αρχείου για να το επεξεργαστούμε!

Πως γίνεται η αποστολή των αρχείων και τι είδους ηχητικά αρχεία αναλαμβάνουμε

Αναλαμβάνουμε απομαγνητοφωνήσεις πρακτικών συνεδρίων, συμβουλίων, ημερίδων, ομιλιών κτλ από cd, dvd, κασέτες και από οποιουδήποτε είδους αρχείο. Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα αποστολής μέσω της ιστοσελίδας μας με ανέβασμα του αρχείου σας αλλά και με φυσική παράδοση.

Πως γίνεται η απομαγνητοφώνηση

Η απομαγνητοφώνηση γίνεται από προσωπικό με πολυετή εμπειρία και για να διασφαλιστεί η πιστότητα του κειμένου δηλαδή ότι τα γραφόμενα συμφωνούν απόλυτα με το περιεχόμενο του ηχητικού αρχείου γίνεται επανέλεγχος του υλικού από δεύτερο διαφορετικό άτομο.
Σε περιπτώσεις επικάλυψης των λεγομένων μεταξύ των ομιλητών ή ταυτόχρονων συνομιλιών γίνεται προσπάθεια να απομαγνητοφωνηθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της συνομιλίας με προτεραιότητα στον κύριο ομιλητή ή σ’ αυτόν που ακούγεται πιο καθαρά.
Τα σημεία αυτά επισημαίνονται με τις παρατηρήσεις:

  • Ταυτόχρονη ομιλία
  • Δεν ακούγεται ο ομιλητής
  • Ομιλία εκτός μικροφώνου

Έτσι το κείμενο που παραδίδεται θα είναι απόλυτα ακριβές με εξαίρεση τα παραπάνω σημεία.

Ποια είναι η μορφή του κειμένου

Στη συνέχεια γίνεται ορθογραφικός έλεγχος και μορφοποίηση του κειμένου έτσι ώστε το τελικό υλικό που θα σας παραδοθεί να είναι σωστά ορθογραφημένο, με γραμματική και συντακτική δομή (διόρθωση της ροής του λόγου, σβήσιμο επαναλήψεων, παράλειψη άσκοπων σχολίων κτλ.), παραγραφοποιημένο και με την προσυμφωνημένη δομή (διαστήματα, διάστιχο κτλ.).

Χρόνος – τρόπος παράδοσης και μορφή του υλικού

Το τελικό υλικό παραδίδεται σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή μέσω mail ή με φυσική παράδοση. Παραδίδεται πίνακας περιεχομένων ομιλητών και θεμάτων ομιλιών όταν πρόκειται για συνέδρια, ημερίδες, συμβούλια κτλ.
Η παράδοση διαμορφώνεται ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας (πλήθος ομιλητών, ποιότητα ήχου κτλ).
Συνήθης παράδοση αρχείου διάρκειας 1 ώρας είναι 1-2 εργάσιμες.
Σε περίπτωση που το αρχείο ήχου παρουσιάζει προβλήματα που επηρεάζουν την ποιότητα της απομαγνητοφώνησης ή τους χρόνους παράδοσης θα επικοινωνήσουμε αμέσως μαζί σας για να σας ενημερώσουμε.

Τι Περιμένετε Λοιπόν; Καλέστε Μας Στο 6978863975 ή Συμπληρώστε Την  Φόρμα Επικοινωνίας.
Contact Form Powered By : XYZScripts.com
close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonΚάντε +