Βιογραφικό Σημείωμα

Καλέστε Μας 6978863975

“Ένα σωστά δομημένο βιογραφικό σημείωμα προσφέρει το πλεονέκτημα της πρώτης καλής εντύπωσης και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.”

Σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ την εκτύπωση σε φωτοτυπικό χαρτί καλής ποιότητας και ηλεκτρονική αποθήκευση του σε cd. Τώρα είναι η δική σας στιγμή να το ανακαλύψετε…στείλτε μας το δείγμα του βιογραφικού σας για να το επεξεργαστούμε!

Τι δείχνει το βιογραφικό σας

Το βιογραφικό σημείωμα είναι ο καθρέπτης του εαυτού μας προς τον εργοδότη μας. Ουσιαστικά αποτελεί μια σύντομη παρουσίαση της προσωπικότητάς μας, των προσόντων, των ικανοτήτων και της επαγγελματικής μας εμπειρίας.
Θα πρέπει λοιπόν να θυμάστε πως είναι το πρώτο στοιχείο που δίνει πληροφορίες για τον εαυτό σας και είναι η γέφυρα που θα σας συνδέει με το επαγγελματικό σας μέλλον, οπότε οφείλεται να το χρησιμοποιήσετε ως βασικό «εργαλείο» για θα προωθήσετε τον εαυτό σας.
Στατιστικές έχουν δείξει ότι ένα καλογραμμένο βιογραφικό σημείωμα «ανοίγει πόρτες» σε όσους ξεκινούν την αναζήτηση εργασίας, ενώ είναι εξίσου σημαντικό και αργότερα για την κατάκτηση υψηλόβαθμων θέσεων. Ένα σωστά δομημένο βιογραφικό σημείωμα προσφέρει το πλεονέκτημα της πρώτης καλής εντύπωσης και θέτει τις βάσεις για την περεταίρω θετική αξιολόγηση του υποψήφιου. Και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Τι πρέπει να προσέξω κατά τη σύνταξη ενός βιογραφικού

Να θυμάστε πάντα ότι το βιογραφικό σημείωμα σας θα πρέπει να είναι σύντομο αλλά και περιεκτικό διότι εκείνος που θα το δει είναι συνήθως πολυάσχολος και με μια ματιά θα πρέπει να λαμβάνει την πληροφορία.

 • Μην παραλείψετε σημαντικά προσωπικά στοιχεία, πχ ονοματεπώνυμο, διεύθυνση οικίας, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνο (σταθερό και κινητό), επαγγελματική ειδικότητα, πτυχία, προσόντα, ενδιαφέροντα και ασχολίες καθώς και συστάσεις.
 • Προσπαθήστε να αντιστοιχίσετε τα προσόντα και την επαγγελματική σας εμπειρία με τις ανάγκες της εργασίας.
 • Η ειλικρίνεια είναι απαραίτητη ως προς τις πληροφορίες που παρέχετε καθώς θα χρησιμοποιηθούν κατά τη συνέντευξη από τον εργοδότη.
 • Ανάλογα με την περίπτωση, θα πρέπει να επισυνάψετε μια συνοδευτική επιστολή μαζί με το βιογραφικό σας, όπου σε ένα σύντομο κείμενο θα παρουσιάζετε τον εαυτό σας διευκρινίζοντας το αντικείμενο σας και το γιατί ενδιαφέρεσθε για την συγκεκριμένη επαγγελματική θέση.

Ποια πρέπει να είναι η μορφή ενός βιογραφικού

 • Φροντίστε να είναι σε δακτυλογραφημένη μορφή.
 • Επιλέξτε γραφή αραιή με κενά ανάμεσα στις πληροφορίες που δίνουν «αέρα» στο κείμενο κάνοντάς το ευκολοδιάβαστο.
 • Σύντομη και περιεκτική δομή. Συμπεριλάβετε όλες τις πληροφορίες σε 2 το πολύ 3 σελίδες.
 • Ευανάγνωστα γράμματα. Χρησιμοποιήστε την ίδια γραμματοσειρά σε όλο το βιογραφικό, έτσι ώστε ο αναγνώστης να αναγνωρίζει γρήγορα και εύκολα τους τίτλους και τις επεξηγήσεις.
 • Ελέγξτε ώστε να μην υπάρχει ούτε ένα ορθογραφικό, γραμματικό ή συντακτικό λάθος.
 • Προσαρμόστε το βιογραφικό κάθε φορά ανάλογα με την προσφερόμενη εργασία.

Τι προσφέρουμε στην Daktilografos.gr

Στην Daktilografos θα σας βοηθήσουμε να επιλέξτε ένα στυλ βιογραφικού σημειώματος που θα ταιριάζει με την προσωπικότητά σας και θα σας κατευθύνουμε να το προσαρμόσετε στην εργασία που αναζητάτε. Θα σας δείξουμε ενδεικτικά μια σειρά από έτοιμες φόρμες βιογραφικών (C.V. format) και θα δημιουργήσουμε για εσάς ένα βιογραφικό σημείωμα με το οποίο, όταν θα το κρατάτε, θα νιώθετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση σε κάθε προσπάθεια προσέγγισης των επαγγελματικών σας στόχων.
Συγκεκριμένα εμείς θα αναλάβουμε τη σωστή παρουσίαση του βιογραφικού σας και αυτό συνοψίζεται στα παρακάτω:

 • Δυνατότητα επιλογής μέσα από διαφορετικές φόρμες βιογραφικών.
 • Προσαρμογή του βιογραφικού σας ανάλογα με την προσφερόμενη εργασία.
 • Ευανάγνωστα γράμματα – Σύντομη και περιεκτική δομή.
 • Ενδελεχής έλεγχος ώστε να μην υπάρχει ούτε ένα ορθογραφικό, γραμματικό ή συντακτικό λάθος.
 • Χρησιμοποίηση της ίδιας γραμματοσειράς σε όλο το βιογραφικό, και δημιουργία διαφοροποιήσεων με έντονη γραφή έτσι ώστε ο αναγνώστης να αναγνωρίζει γρήγορα και εύκολα τους τίτλους και τις επεξηγήσεις.
Τι Περιμένετε Λοιπόν; Καλέστε Μας Στο 6978863975 ή Συμπληρώστε Την Φόρμα Επικοινωνίας Και Επωφεληθείτε της προσφοράς Μας
Contact Form Powered By : XYZScripts.com
close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonΚάντε +