Προφίλ

daktilografosΗ Daktilografos δραστηριοποιείται στον χώρο της δακτυλογράφησης κειμένων και απομαγνητοφώνησης ηχητικών αρχείων από το 2005 οπότε και ιδρύθηκε. Το κύριο αντικείμενό μας είναι η δακτυλογράφηση οποιουδήποτε εγγράφου και η απομαγνητοφώνηση κάθε τύπου ηχητικού αρχείου καθώς και η επιμέλεια της τελικής μορφής των κειμένων ούτως ώστε να εξασφαλίζεται μια αξιόλογη και αξιοπρεπής παρουσίαση αυτών.
Τα πρώτα μας βήματα στο χώρο αυτό έγιναν δειλά-δειλά όμως η ποιότητα, η συνέπεια, η αξιοπιστία και το χαμηλό κόστος που μας χαρακτηρίζουν είχαν σαν αποτέλεσμα τη σταδιακή αύξηση του πελατολογίου μας καθώς κερδίζαμε συνεχώς την εμπιστοσύνη όλων και περισσότερων πελατών που απευθύνονταν σε μας. Είχαμε επίσης το προνόμιο οι ήδη υπάρχοντες πελάτες μας ικανοποιημένοι από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας να μας συστήνουν είτε σε γνωστούς τους είτε σε δικούς τους πελάτες όταν παρουσιάζονταν ανάγκη για δακτυλογράφηση ή απομαγνητοφώνηση.
Με το σταθερά αυξανόμενο πελατολόγιο και τις διαφορετικές προκλήσεις που είχαμε να αντιμετωπίσουμε κάθε φορά εμπλουτίζαμε την εμπειρία και τις γνώσεις μας πάνω στο αντικείμενο με αποτέλεσμα να είμαστε σήμερα σε θέση να σας προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε πλήρη ισορροπία ποιότητας-αξίας.
Έχοντας στο ενεργητικό μας πλήθος δακτυλογραφημένων κειμένων και απομαγνητοφωνημένων αρχείων καθώς έχουμε αναλάβει κάθε πιθανή περίπτωση δεν επαναπαυόμαστε. Αντίθετα προσπαθούμε να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας και να εκσυγχρονίζουμε τις τεχνικές μας ακολουθώντας τα νέα τεχνολογικά δεδομένα.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών μας και να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις υψηλής ποιότητας στην καλύτερη δυνατή τιμή.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

  • Ανταγωνιστικά χαμηλό κόστος χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.
  • Συνέπεια-Υπευθυνότητα-Αξιοπιστία σε αυτά που προσφέρουμε.
  • Ταχύτητα και Γρήγορη εξυπηρέτηση.
  • Εχεμύθεια – Προστατεύουμε τους πελάτες μας γιατί αυτοί είναι ο καθρέφτης μας.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com
close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonΚάντε +